Nefise İbrahim Çetin Anaokulu
Hürriyet Mah. Gençlik Cad. No45

VİZYON

"Çocuklarımızın meraklarını ve keşfetme isteklerini destekleyerek, sevgi dolu bir ortamda sağlıklı bir şekilde büyümelerini ve gelişmelerini sağlamak; öğrenmeyi bir yaşam tarzı haline getirmelerine, yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmelerine ve kendilerini ifade etmelerine olanak tanımak ve teknolojiyi yaratıcı bir şekilde kullanmalarını teşvik ederek, çevreye duyarlı bireyler olmalarını sağlamak."

MİSYON

"Çocuklarımıza sevgi dolu bir ortam sunarak, bilişsel, duygusal, sosyal ve fiziksel gelişimlerini desteklemek; oyun tabanlı öğrenmeyi teşvik ederek, meraklarını keşfetmelerine olanak tanımak ve özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmak ;çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak; doğayı keşfetmelerini teşvik ederek, sürdürülebilirlik bilinci kazanmalarına destek olmak ve çevreyle uyumlu yaşam alışkanlıkları geliştirmelerine yardımcı olmak."

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM