"FOUR ELEMENTS AND NATURE" ADLI E TWİNNİNG PROJEMİZ

“FOUR ELEMENTS AND NATURE” etwinnning projemiz Aristoteles'in "canlı ve cansız her şeyin yapısının dört unsurdan oluştuğu" fikrinden ilham alan projemiz; içinde yaşadığımız toplumdaki canlıların en önemli ihtiyaçlarına dikkat çekmek ve hayatımızdaki yerlerini gerçekleştirmelerini sağlamak için yaratıldı. Proje, öğrencilerin süreç boyunca merak duygusunu harekete geçirmeyi, disiplinler arası etkinliklerle yeni bilgi ve deneyler edinmeyi, dört unsurun canlılar için ne kadar önemli olduğunu öğrenmeyi ve yeni beceriler kazanmayı amaçlamaktadır. Projede bilişsel becerilerin yanı sıra, duygulanım becerilerinin geliştirilmesi için sanat eğitimi, gözlem becerileri, drama ve fen becerilerinin de yer alması öngörülmektedir. Bilişsel yaratıcılık becerileri sanatsal etkinliklerle desteklenir ve öğrencilerin yaşadıkları ortamı tanımaları planlanır.

04-03-2024